donderdag 16 april 2015

Met de Blanca op naar de Costa Blanca


16 april

Na vele dagen ontzettende harde wind uit de verkeerde richting.


En regen en onweer lijkt het nu beter de komende dagen. Wij zijn er helemaal klaar mee, met het weer, en klaar voor om ons avontuur voort te zetten. De afgelopen dagen heel wat voorraad naar binnen gebracht.

De koelkast vol en de bakkisten afgeladen, onder de vloerdelen en de logeer slaapkamer alles is benut. Op zondag nog een laatst wandeling gemaakt en afscheid genomen van de groep.
We hebben van veel mensen afscheid genomen, ieder vaart straks weer zijn eigen koers. We zullen vast wel bekenden tegen komen tijdens de reis. Het blijft een verrassing.
Wetsuits gekocht voor in het nu nog koude water,om het onder water schip te inspecteren. En natuurlijk kun je ze ook mooi gebruiken voor straks in de baaien te snorkelen. De boot doet haar naam weer eer aan want ze is weer brand schoon. Wat een zand zat er op door die harde wind.
De laatste was gedraaid. Het is net of gaan we op vakantie. We zitten nu te wachten tot we op bed gaan en morgen lekker de zee weer op naar een andere omgeving. Maar straks eerst nog een drankje halen bij onze buren El Tonel, een tapas bar, en ook die mensen adios toewensen. Almerimar is een goede plek om te overwinteren. We hebben leuke mensen ontmoet uit verschillende landen. En er was genoeg te doen.. En wat ook mee telt, ver weg de meeste dagen scheen de zon volop.







2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te lezen. Lekker varen en genieten. Tot het volgende bericht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen hoor! Het blog ziet er fantastisch uit.

    BeantwoordenVerwijderen