woensdag 23 juli 2014

Nog een dag in Shoreham

23 juli

De mensen zijn hier zeer behulpzaam en vriendelijk, maar de faciliteiten zijn echt minimaal.
Als je gaat douchen dan denk ik dat je er viezer onder vandaan komt met allemaal beestjes dan voor de tijd. Dan maar in de boot. We hebben weer geen informatie op de chip voor de komende route.
De mensen hier hebben iemand gesproken die in Brighton werkt bij navionics en hier woont, die is gisteravond zelf komen kijken. Hij heeft de chip meegenomen om die thuis opnieuw te downloaden. Om 8.15 uur Engelse tijd vanmorgen was hij weer bij de boot. Het heeft niet gewerkt het blijft een raadsel. Paul neemt de chip mee naar z'n werk en neemt daar contact op met de Italiaanse producent. 's Middags hebben we weer contact, daar snappen ze het ook niet dat er zo maar informatie ontbreekt. Wij liggen hier dus de hele dag. Afwachten maar
Wij hebben wel zoiets van, dan maar op de papieren kaarten verder. Napoleon deed dat ook, dus moet het ons ook lukken. Van de Spaanse kust en verder staat gelukkig wel op de chip. Om 15.30 uur hebben wij maar even gebeld hoe het er voor staat.
Op dit moment is navionics UK bezig een geprogrammeerde geheugen kaart op te sturen naar Brighton zodra de chip per post daar aan komt, brengen ze hem naar ons toe in Shoreham . Het lijkt er dus op dat alles nog goed komt.
De haven hoofden van Shoreham















  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten