dinsdag 7 oktober 2014

Hiep hoi eigen internet

29 sept.

We gaan nu heel kritisch de havens + faciliteiten en omgeving bekijken. De plannen zijn dat we straks in de wintermaanden een stop houden van ongeveer 4 maanden. Dan kunnen we wat aan ons sociaal leven werken en gewoon wat anders gaan doen dan alleen maar op het water te zijn. We komen aan in Marbella. De haven is niet helemaal oké er komen 2 keer per dag zwermen meeuwen over vliegen die dan tegelijk ook wat laten vallen. Als we aan boord zijn zoeken we dan ook direct dekking. Ook geen ramen open laten staan. Maar de plaats is helemaal gezellig.

Een prachtige boulevard. Hier zijn al veel Engelse overwinteraars in de appartementen. We zijn het beu dat er bijna nooit internet aanwezig is in de havens. En om steeds met alles naar een café te gaan is ook niet altijd leuk.
Dit is wel leuk weelderige bloemen.
We gaan op zoek naar "iets ". Hebben goede informatie gehad van de eigenaar van een internet café. We moeten met de bus naar het commercial center, La Canada. Eenmaal daar, je weet niet wat je daar ziet. Alles overdekt en luxe en groot wel zo groot als Akkrum en Nes samen. Maar we zijn geslaagd. 
Een TP- Link (sim lock vrij) en een prepaid internet kaart. Daar heb je in alle landen wat aan. Je hebt voor elk land wel een ander kaartje nodig, maar zo'n kaartje is 3 maanden geldig en binnen die 3 maanden is het 1,5 Gb wel verbruikt.
Marbella is een mooie plek.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten